För dig som gillar det enkla, rena
Rawchoklad Original 73%
Sveriges första rawchoklad, framtagen och tillverkad i Arvika. Kakaon i chokladen kommer från Pangoa kooperativet i Peru som i sin tur är ägt av bönderna. Kakaon är kallmald, kallpressad och orostad, allt för att få den unika smaken. Fyllig kakaosmak genomsyrar hela Original 73% och den fungerar även som bas för våra andra smaker. Med vår helt egendesignade chokladform och förpackning får ni inte bara en god chokladkaka, utan också en snygg chokladkaka. Perfekt att mysa med själv eller att ge bort som gåva.

 

 

 

För dig som gillar det lite sötare
Rawchoklad Mullbär Vanilj
Söta soltorkade mullbär och Bourboun-vanilj från Madagaskar samsas här med den
smakrika rawchokladen. Mullbär som är ett så kallat superbär har en söt smak som påminner om kolasmak och passar perfekt ihop med choklad. Här strör vi på hackade mullbär för hand under tillverkningen så att bären ligger synliga på chokladkakan.

 

 

 

 

 

För dig som har lust
Rawchoklad Maca Guarana
Adaptogen Maca i kombination med uppiggande Guarana. Maca är en rot som är känd för att ha använts traditionellt till att reglera hormonbalansen, trötthet och stress. Men mest känd är den för sin möjliga afrodisiaka effekt. Guarana innehåller guaranin som fungerar på samma sätt som koffein. Perfekt för att orka med hela kvällen!

 

 

 

 

 

 

 

Speciellt framtagen för lakritsälskare
Rawchoklad Lakrits
Krispiga bitar av äkta lakrits direkt från Kalabrien som är känt för att odla världens finaste lakrits. Den utvinns ur rötterna till växten Lakritsrot (Glycyrrhiza Glabra), där rötterna blir upp till 8 meter långa. Smaken är intensiv och välbalanserad

 

 

 

 

 

 

 

med chokladen.

Lite ljusare, lite krämigare!
Rawchoklad Kokos
Här mal vi kokosflingor med chokladen för att frigöra smaken och ge chokladen en fyllig kokossmak. Vi tillsätter sen mer kokosflingor i slutet för att få en kokos textur som ger mer smak. Detta är vår ljusaste smak och när vi tog fram den hade vi som mål att fylla hålet på marknaden när det kom till bristen av en bra kokoschoklad.

 

 

 

 

 

Rawchoklad Apelsin
Kallpressad apelsinolja samsas här med knapriga kakaonibs, för en smakupplevelse med extra crunch.
Riktigt god choklad med apelsinsmak!

 

 

 

 

 

 

 

Rawchoklad Mint Nibs
Kallpressad pepparmynta samsas här med knapriga kakaonibs, för en smakupplevelse med extra crunch.
Riktigt god choklad med mintsmak!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det bästa från norden
Rawchoklad Isländskt Havssalt
Isländskt oraffinerat havssalt tillverkat enligt 200-årig tradition med geotermisk energi. Det vill säga att Islands naturliga gejsrar används på ett miljövänligt sätt för att framställa saltet. Vi handströr sen saltet på chokladkakorna och tillsammans skapar de nordisk magi!

 

 

 

 

 

Rawchoklad Kardemumma
Varför inte en fika i form av choklad? Vi mal ner kardemumma i chokladen och tillsätter sen lite extra mortlad kardemumma för att framhäva citrustonerna som annars lätt försvinner om det blir för finmalt. Detta ger en trevlig kick, på samma sätt som kardemummakärnorna ger det där lilla extra till kanelbullen.

 

 

 

 

 

 

Rawchoklad Kaffe
Värmländskt kaffe med värmländsk choklad ger en mjuk smak som ger dig känslan av att sitta på ett café och smutta på en kaffe latte. Detta är vår personliga favorit när det kommer till att sitta ner och koppla av med en bok eller mysstund framför tvn.

 

 

 

 

 

 

Rawchoklad Blåbär
(Tillfälligt stoppad)

Vi letar efter ny leverantör av ekologiska blåbär efter den torra sommaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rawchoklad Chili
En chilichoklad som inte enbart är stark. Tydlig kakaosmak blandat med paprikatoner som efter en stund ger en smygande chilihetta som övergår till en varm känsla. Underbar för vinterns mörka dagar. Vi brukar säga att den är tidsinställd då personerna vi bjuder den på oftast brukar hinna tänka ”Var det verkligen chilismak?” innan hettan kittlar dem i halsen.

 

 

 

 

 

Rawchoklad Original 83%
Efter ett stort intresse från er kunder så tog vi tillslut fram en choklad med högre kakaohalt. Otroligt len och fin 83% choklad som många blir överraskade av, inklusive vi själva. Vi uppmanar alla att smaka på den, även om man inte är förtjust i högre kakaohalter.

 

 

 

 

 

 

Rawchoklad Pepparkaka
Kryddig choklad med Julens bästa smaker! Pepparkaksdeg säger många.
(Finns enbart runt Jul)